Events menu

NewsAll news

جلالتمآب شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم وزیر تحصیلات عالی ارتقای ظرفیت مسؤولان و کارمندان بخش های تدارکات و اداری نهاد های تحصیلی کشور را یک نیاز جدی در راستای تطبیق پروژه های زیربنای و علمی وزارت تحصیلات عالی خواند.

در عین حال محترم دکتور. . .

LatestShow all

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۲۱:۴۸

جلسه هماهنگی اداری دانشگاه پروان دایر گردید - 6 جدی 1400

دوشنبه 6 جدی 1400

جلسه هماهنگی اداری به رهبری قاری صاحب برکت الله حنفی نمایند فوق العاده امارت اسلامی برای نهاد های تحصیلات عالی در پروان دایر شد.

در این جلسه شماری زیادی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۶ - ۲۰:۳۸

شورای علمی دانشگاه پروان دایرشد، 1-10-1400

چهار شنبه اول جدی 1400

شورای علمی دانشگاه پروان دایرشد.

شورای علمی پوهنتون پروان قبل از ظهر امروز با حضورهیئت رهبری  پوهنتون پروان، قاری برکت الله حنفی نماینده فوق العاده وزارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۱ - ۲۱:۱۱

سلسله شورای علمی دوره ئی پوهنتون پروان بابت ماه سنبله دایرشد - دوشنبه 15 سنبله 1400

دوشنبه 15 سنبله 1400

شورای علمی پوهنتون پروان دایرشد.

شورای علمی پوهنتون پروان پیش از چاشت امروز به رهبری محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس پوهنتون، معاونین، قاری صاحب برکت الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۶:۳۸

روند تطبیق واکسین کرونا (COVID-19) در دانشگاه پروان رسماً آغازشد - چهار شنبه، 6 اسد 1400

امروز چهارشنبه 6 ماه اسد 1400

روند تطبیق واکسین کرونا در دانشگاه پروان در همکاری با ریاست محترم صحت عامه پروان رسماً آغازشد.

تیم تطبیق واکسین کرونا ( کوید ۱۹ ) ریاست محترم صحت عامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۲:۲۲

شورای علمی ماهانه دانشگاه پروان به روز دوشنبه 21 سرطان 1400 دایر گردید

دوشنبه 21 سرطان 1400

شورای علمی دانشگاه پروان دایر شد.

شورای علمی دانشگاه پروان پیش از چاشت امروز دوشنبه به رهبری  محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه ، معاون مالی واداری و. . .

اخبار گذشتهShow all

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۴:۲۴

برگزاری ورکشاپ ۱۰ روزه "آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل محور" در پوهنتون پروان

صبح امروز پنج‌شنبه ۱۹ دلو، برای ۳۰ تن از استادان پوهنتون پروان ورکشاپ ده روزه  آموزش مبتنی بر نتیجه و محصل. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۱:۲۷

"حکم شهادت غیر مسلمان در فقه اسلامی" موضوع کنفرانس علمی بود که در پوهنتون پروان ارائه شد.

به دوام ارائه کنفرانس های علمی اساتید صبح امروز شنبه 14 دلو، محترم دکتور عبدالحق حنیف، عضو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۰:۳۰

راه اندازی ورکشاپ یک روزه‌ رهنمودی آموزش الکترونیک دروس غیر حضوری برای مدیران تدریسی پوهنتون پروان

بر اساس نامه‌ی رسمی وزارت تحصیلات عالی قبل از ظهر امروز یکشنبه 3 جدی، آمریت تکنالوژی. . .