روند تطبیق واکسین کرونا (COVID-19) در دانشگاه پروان رسماً آغازشد - چهار شنبه، 6 اسد 1400

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۶:۳۸
COVID-19 vaccin

امروز چهارشنبه 6 ماه اسد 1400

روند تطبیق واکسین کرونا در دانشگاه پروان در همکاری با ریاست محترم صحت عامه پروان رسماً آغازشد.

تیم تطبیق واکسین کرونا ( کوید ۱۹ ) ریاست محترم صحت عامه پروان با همکاری موسسه محترم سویدن، روند تطبیق واکسین نوع (Johnson & Johnson)  امریکایی را برای استادان ، کارمندان، کارکنان خدماتی و دانشجویان دانشگاه پروان امروز آغاز نمود.

محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان افزود این روند ابتدا از هیئت رهبری آغاز شد.

اقای رسولی می گوید در دور اول شماری از استادان و کارمندان واکسین کرونا نوع هندی را در یافت کرده بودند که شمار شان اندک بود اما اینبار بگونه الزامی به اساس فیصله شورای رهبری مقام محترم وزارت تحصیلات عالی باید تمامی استادان ،کارمندان اداری ، کارکنان خدماتی و دانشجویان این واکسین را در یافت کنند.

قابل تذکر است که در صورت ازدحام تقسیم اوقات برای هر دانشکده تنظیم و از آدرس صفحه دانشگاه پروان همه گانی خواهد شود.