جلسه سالانه رهبری با استادان دانشگاه دایر شد مورخ 13-12-1399

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ - ۰:۱۳
جلسه سالانه رهبری با استادان پوهنتون دایر شد!

جلسه سالانه رهبری با استادان دانشگاه دایر شد!

بعد از ظهر امروز چهار شنبه ۱۳ حوت جلسه عمومی با استادان دانشگاه برگزار گردید.

این جلسه به هدف آمادگی های لازم برای آغاز دروس سمستر بهاری و استماع نظریات و پیشنهادات استادان به رهبری دانشگاه دایر گردیده بود.

* در ادامه محترم پوهاند محمد همایون رسولی رئیس دانشگاه پروان از استادان خواست تا برای عنامندی مدیریت آبهای کشور که در این اواخر موضوع افتتاح بند کمال خان در ولایت نیمروز طی فرمان رئیس جمهوری به دانشگاهها هدایت داده تا در نتیجه تحقیقات علمی شان با نوشتن مقالات علمی و تحقیقی به آن پرداخته شود افزود که استادان ما باید به سهم خود در این امر خیر نقش شانرا برجسته بسازند.

* برگزاری گفتمان های میان دانشجویی برای رسیدن به یک صلح باوقار در کشور که از سوی وزارت دولت در امور صلح حمایت می شود و رهبری مقام وزارت تحصیلات عالی نیز از دانشگاه های دولتی خواسته تا سهم فعالانه داشته باشند.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۴:۲۴

د پروان پوهنتون علمي شورا دښاغلي ډاکټر محمد کاظم په مشرۍ دایره شوه.

نن یکشنبه د تلې میاشتې په ۳۰ مه نېټه له غرمې مخکې د پروان پوهنتون رئیس ښاغلي ډاکټر محمد عزیز کاظم په مشرۍ د پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۲۰

چهارشنبه د تلې میاشتې په ٢٦ نېټه پروان پوهنتون کې د کرني پوهنځي د استادانو تر څارنې لاندې د یاد پوهنځي په څېړنیز فارم کې زده کړیالانو ته د څو ډوله هنګ بوټو کرلو تجربه وروښودل شوه.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۹:۷

له پروان پوهنتون څخه ۷۱ تنه زده کړیالان د کمپیوټر له کورس څخه فارغ شول.

چهارشنبه د تلې (میزان)  د میاشتې په ۲۶ مه نېټه مخکې له غرمې د کرنې پوهنځي ٧١ تنه زده کړیالان د کمپیوټر له دوه. . .