آگهی آزمون کانکور معلمین چهارده پاس به دوره لیسانس در دانشگاه پروان

آگهی فوری

قرار است فردا چهار شنبه به ساعت ۹صبح مورخ ۱۳ حوت ۱۳۹۹ آزمون کانکور معلمین ۱۴پاسان به دوره لیسانس در دانشگاه پروان برگزار گردد.

به اطلاع عموم ۱۴ پاسان معارف که اسناد آنها قبلا ازطریق ریاست محترم معارف به دانشگاه پروان ارسال شده بود رسانیده می شود که حین شرکت در امتحان اصل تذکره تابعیت را با خود داشته باشند و از آوردن تلفون ، ساعت هوشمند و هر گونه ابزاریکه سبب برهم زدن فضای امتحان گردد خود داری نمایند.

در صورت بی توجهی شامل امتحان نخواهند شد.

نوت: محل اخذ آزمون داوطلبان هر رشته در دانشکده های مربوط تعین گردیده است.

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - ۸:۳۲

اطلاعیه توزیع کارت شمولیت در امتحان ارزیابی اسناد علمای کرام دروه عالمیه (ماستری)

به اطلاع آنعده از علمای کرام که در پوهنتون پروان به هدف ارزیابی اسناد دوره‌ی عالمیه ثبت نام نموده . . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ - ۱۰:۱۸

اطلاعیه توزیع فورم شمولیت برنامه شبانه و 14 پاسان

اطلاعیه توزیع فورم شمولیت برنامه شبانه و 14 پاسان السلام علیکم و رحمة الله و برکاتهُ به اطلاع عموم فارغان صنف 12 و 14 پاسان ولایت پروان رسانیده می شود که توزیع فورم شمولیت در کانکور . . .

بازگشت به اطلاعیه ها