سوزاندن قرآن شریف توسط یک شهروند سویدنی از سوی استادان پوهنتون پروان تقبیح و نکوهش شد

parwan_admin
Tue, Feb 21 2023 11:07 AM
quran 1

سوزاندن قرآن شریف توسط یک شهروند سویدنی از سوی استادان پوهنتون پروان تقبیح و نکوهش شد

هیئت رهبری، استادان و کارمندان واحداداری پوهنتون پروان قبل از ظهر امروز (چهارشنبه ۱۲ دلو) در همایش علمی سوزاندن قرآنکریم را از سوی یک شهروند سویدنی تقبیح و نکوهش نمودند.

محفلی که بدین مناسبت در مرکز تحقیقات علمی پوهنتون پروان دایر گردیده بود در آن هیئت رهبری، استادان و کارمندان واحد اداری شرکت ورزیده بودند.

دکتور محمد عزیز کاظم، رئیس پوهنتون پروان افزود که هرچند استادان و کارمندان در جریان هفته‌ی گذشته در همایش مردمی شهر چاریکار در ارتباط به تقبیح سوزاندن قرآن کریم سهم گسترده ایفا نمودند اما برای اینکه پوهنتون پروان یک نهاد علمی است خواستیم که عمل زشت شهروند را از آدرس مباحث علمی آن تقبیح و نکوهش کنیم.

به همین اساس کمیته دعوت و ارشاد پوهنتون با برگزاری همایش علمی بار دیگر این عمل وحشیانه و بزدلانه آن مرد یهودی را نکوهش کردند.

دکتور عبدالحق حنیف، معاون امور علمی و مسوول کمیته دعوت و ارشاد پوهنتون نیز پیرامون موضوع صحبت های همه جانبه نموده افزود که برای مبارزه با جهالت باید بیداری دینی خود را افزایش داده و آنچه قرآن حکم می کند در وجود و رفتار خود در عمل ثابت کنیم.

آقای دکتور حنیف، تصریح می کند که این اعمال دشمنان اسلام بیانگر وارخطایی شان از سرعت گسترش اسلام در ممالک غربی و اروپایی است دیر یا زود جهان شاهد این خواهد بود که بخشی عظیم آن در قلمرو و سیطره مسلمانان در آید.

معاون امور علمی هم‌چنان از حاضرین خواست که آماده هرنوع دفاع از مقدسات و مقابله با دشمنان اسلام با هر وسیله ای به قدر توان خود باشیم 

در عین حال پوهنمل میر عبدالقدیر هاشمی، رئیس پوهنحی شرعیات نیز ضمن نکوهش از عمل زشت شهروند سویدنی افزود که از آنها تلاش کنند که با سوزاندن نسخه‌ی از قرآن تا میزان خشم مسلمانان را بیازمایند خود را فریب داده اند بلکه با سوزان قرآن کاری از دست شان برنمی آید چون این کتاب مقدس در  قلب های مسلمانان جای دارد.

آقای هاشمی، نیز برای تطبیق احکام الهی در همه امور مسلمانان تاکید نموده گفت که بهترین مبارزه علیه جهالت یهودیان در برابر دین اسلام تطبیق فرامین الهی در زندگی ماست.

در بخشی از محفل پوهنیار محمد علیم مجددی،  معاون امور محصلان نیز بر اهمیت درک وجودی خودی فرد صحبت های همه جانبه نموده افزود که برای درک حقیقت و جودی باید دین را با تمام کمال آن شناخت و درک کرد.

در پایان برکت الله حنفی معاون مالی و اداری پوهنتون نیز صحبت های ارزشمندی پیرامون موضوع ارائه نموده در ضمن نکوهش اعمال قبیح شهروند سویدنی گفت: این عملکر کفار نشان دهنده دست و پاچه شدن و ترس شان از گرایش روز افزون بشر به اسلام است .

Latest news

Sun, Sep 06 2026 9:22 AM
Background image

محصلان جدیدالشمول زبان و ادبیات و تعلیم و تربیه پوهنتون پروان با مسیر علمی و مسلکی‌شان آشنا شدند

 

محصلان جدیدالشمول زبان و ادبیات و تعلیم و تربیه پوهنتون پروان با مسیر علمی و مسلکی‌شان آشنا شدند

پوهنتون پروان روز شنبه، ۱۴ سنبله، برنامه معارفه محصلان جدیدالشمول پوهنځی‌های زبان و. . .

Mon, Aug 24 2026 1:22 PM
Background image

آغاز دروس شیوخ کرام برای محصلان پوهنتون پروان

آغاز دروس شیوخ کرام برای محصلان پوهنتون پروان

 دروس علمی، دینی و اصلاحی شیوخ کرام برای محصلان پوهنتون پروان، مطابق تقسیم‌اوقات تعیین‌شده و بر بنیاد نصاب و محتوای آموزشی مشخص، برای. . .

Sun, Aug 23 2026 3:09 PM
Background image

برگزاری سیمینار «جایگاه استاد در شریعت اسلامی و نحوه برخورد با محصلان» در پوهنتون پروان

برگزاری سیمینار «جایگاه استاد در شریعت اسلامی و نحوه برخورد با محصلان» در پوهنتون پروان

آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان به‌منظور ارتقای آگاهی اعضای کادر علمی و بهبود کیفیت تعامل میان. . .

BACK TO NEWS